Har du styr på dine mål og drømme for 2020?

Nå dine mål og drømme

Har du styr på dine mål og drømme for 2020?

2019 ligger bag os nu, og vi ser fremad på det nye år, som stille og roligt folder sig ud. Fuld af nye muligheder og nye drømme. De blanke sider i kalenderen, klar til at blive taget i brug, er stedet, hvor du kan følge din dagligdag; aftaler, to do-lister, deadlines mm.

Skal 2020 være året, hvor du bringer mere balance ind i din hverdag? Året, hvor du oplever mere overskud? Og hvordan ser dine mål og drømme ud for 2020? Det kan være svært at tage hul på et nyt år og komme ind i en ny rutine. Vi har samlet lidt punkter her, som hjælper dig med at komme godt i gang.

Godt nytår!

 

  1. Afslut året som gik. Se tilbage på dine mål for 2019. Hvordan fik du realiseret dem? Lykkedes det? Kom du ind i en rytme, hvor du oplevede, at du havde mere overskud og energi?
  2. Hold fokus! For os var 2019 året, hvor vi satte fokus på nærværet og roen. Dette vil vi tage med ind i 2020, da det lykkedes os at frigive mere tid, til det vi gerne ville nå. Med fokus på et eller to store mål, er det nemmere at implementere de nye tiltag i hverdagen.
  3. Den gode vane. Vælg ting som løfter dig. Gør det til noget hyggeligt at holde styr på dine planer og målsætninger. Vær opmærksom på disse tre ting; Omgivelser: Placer dig et sted, der booster din energi. Tidspunkt: find ud af, hvornår på dagen eller ugen du bedst kan samle dig om at planlægge. Prøv dig frem og se, hvad der virker for dig! Redskaber: køb din yndlings pen. Det lyder måske banalt, men det kan gøre en stor forskel.
  4. Find frem til det, du gerne vil opnå. Hvad skal 2020 byde på? Hvilke mål vil du sætte for dig selv? Vi afslutter altid året med at lave et Vision Board for det nye år. På den måde finder vi frem til de ting, vi gerne vil stille skarpt på. Det kan være personlig udvikling eller f.eks. nye forretningsideer. Hvor ser du dig selv, når 2020 bliver til 2021?
  5. Giv plads til tilfældighederne. Perfektionisme er ofte grunden til, at mange opgiver halvvejs. For selvom det er godt at fordybe sig og planlægge hverdagens opgaver, kan man ikke planlægge hele ens liv. Ekstrem planlægning, der ikke giver plads til tilfældigheder, kan gøre målsætning til et mareridt i stedet for den hjælp, det er tænkt som.
  6. Lad passion styre dine mål. Selvom vejen mod dine mål måske ikke altid er lige spændende, bør dine mål være styret af din passion. Er du ikke passioneret omkring at nå dertil, hvor du gerne vil, bliver rejsen lang og opslidende.
  7. Ros dig selv! Gør plads til dagligt, ugentligt eller hver måned (afhængigt af, hvad der passer dig) at rose dig selv. Hvad gik godt? Hvilke opgaver nåede du? Det er vigtigt at bringe det positive ind i målsætning. Lav en liste over dine mål og streg dem ud, du nåede. På den måde kan du se, hvor godt du har klaret de forskellige opgaver.

TIP! Vores udaterede PLANNER støtter dig i at nå dine mål og drømme, men giver dig samtidig frihed til at skabe den rutine, som passer bedst til din hverdag.