LIDT OM OS

MY FAVORITE PLANNER by ARONSEN er skabt i 2018 med ønsket om at bidrage til mere overskud og struktur i en ellers hektisk hverdag og ud fra ideen om, at fordybelse er for alle. 

Da ideen opstod, havde vi svært ved at finde en kalender eller en notesbog, der kunne støtte os på den måde, vi ønskede det. Det vigtige var nemlig, at vi blev guidet og støttet til mere fordybelse og fokus i hverdagen, uden det krævede for meget af den tid, vi ikke følte, vi havde.

Alle vores produkter nøje udviklet med henblik på, at de skal være lette at gå til og nemme at tilpasse unikke, individuelle behov. Vi vælger vores design og materialer med omhu og sørger for at kvaliteten er på sit højeste. I designprocessen er det vigtigt for os at have fokus på klodens ressourcer. Derfor er alle vores produkter produceret i Europa og trykt på skandinavisk kvalitetspapir, Cradle to Cradle & FSC certificeret & CO2 neutral produktion. 

Vi ved, at opnår man mere overblik i hverdagen og mere ro, oplever man også mere overskud, mere tid til nærvær og mindre stress. 

Vores produkter skaber et alternativ til den digitale verden og opfordrer til at stoppe op og fokusere på det, der virkelig betyder noget. 

Det er bare med at komme i gang!