En ny tid kræver ny planlægning

Ny kalenderkollektion

Hvor er du i en verden i forandring? Og hvad med dine mål og drømme?

En ny tid kalder på ny planlægning. Når ens hverdag med ét ændrer sig, og verden omkring en ser anderledes ud, kan fordybelse og målsætning hjælpe med at skabe en ny struktur. Vores daterede PLANNER 20/21 er et perfekt alternativ til den digitale verden og giver dig et værktøj, der kan hjælpe dig med at planlægge din fremtid – Og minde dig om, at du kan det, du sætter dig for! Men hvordan kommer man bedst i gang med at skabe overblik? Hvor skal man egentlig starte?

Vi er alle forskellige, og det som virker for en, virker måske ikke for en anden. Derfor har vi skabt MY FAVORITE PLANNER, så du kan tilpasse den dine unikke behov. Her giver vi dig lidt inspiration til, hvordan du kan starte en ny planlægning med din nye PLANNER. Men husk, her er ingen regler. I din nye PLANNER er det dig, der bestemmer! 

 

1

Stil dig selv følgende spørgsmål 
A) Hvornår oplevede jeg sidst en dag, hvor jeg havde ekstra overskud, når dagen var omme?
B) Hvordan var den dag struktureret?
C) Hvad kan jeg gøre for at de andre dage, giver sammen overskud?

2

Reflekter 
Gør dig tanker om, hvordan sidste år så ud.
Hvor mange af de ting, du drømte om, nåede du at gøre?
Lav en liste og udvælg de mål og drømme, du stadig har.

TIP: Bagerst i vores daterede planner er der tilføjet notesider, så der er ekstra plads til lister, skitser og opgaver.

3

Opdel dine mål og drømme
Hvordan kan dine mål og drømme blive en del af din hverdag? I vores daterede PLANNER har du en årsoversigt og en månedsoversigt med plads til at holde styr på dine deadlines. Her kan du skabe det store overblik.
Opdel dine mål, så du har dine langsigtede mål og dine delmål i to forskellige kategorier. Kig dernæst på din årsoversigt. Hvad er realistisk for de næste tolv måneder? Få styr på de langsigtede mål i årsoversigten, og tilføj dernæst dine delmål til månedsoversigterne.

4

Måned for måned
Tag nu hul på den første månedlige refleksion i din nye kalender.
Hvordan ser den første måned ud? Hvad vil du nå? Hvilke deadlines har du? Hvordan når du det? Hvilke udfordringer kunne du eventuelt stå overfor?
I den månedlige refleksion finder du også en noteside. Her kan du for eksempel uddybe dine opgaver/deadlines eller skabe dit eget Vision Board/Mind Map.

5

Uge for uge
Når du har styr på din månedlige refleksion, kan du dykke endnu dybere og kigge på de forskellige uger i den første måned. Indfør dine mål og deadlines og måske små inspirerende, opløftende citater, som kan hjælpe dig på vej, så du ikke mister fokus. Det er vigtigt, at du ikke mister energien. Vær derfor opmærksom på at skabe frirum, hvor energi-depoterne kan lades op. En uge fyldt med deadlines og gøremål kan også ende med at dræne dig for energi. Husk, at tid til dig selv er et vigtigt punkt på dagsordenen!

 Med de her fem punkter er du godt på vej. Det sker dog ofte, at vi afslutter dagen med dårlig samvittighed over de ting, vi ikke nåede. Men det behøver ikke være sådan. Så husk at give dig selv et klap på skulderen, når ting lykkes, og skab en ny planlægning, der gør, at du oftere oplever, at du når dine mål (og lad dig ikke slå ud, de dage, hvor du ikke når det, du havde planlagt). Din fremtid ligger og venter på dig. Og du bestemmer, hvordan den skal se ud. Det er bare med at komme i gang! Rigtig god fornøjelse med at skabe en ny, mere struktureret hverdag, med mere tid til det du holder af – og mere tid til dig!