Alt samlet ét sted!

En god hverdag handler for de fleste om at skabe balance. Der er mange ting, vi skal nå, mange ting, vi bør nå, og meget vi drømmer om. Som studerende kan det være hektisk at jonglere både studie, venner, studiejob og tid til sig selv. For når deadlines, opgaver, eksamener og skemalagte dage sluger de fleste af dagens timer, kan det være svært at skabe et rum til dig, dine tanker, drømme og personlige mål.

Vores PLANNER har fokus på dig og dine drømme – Og på at frigive mere tid til det, du holder af. I travle hverdage kræver dette god planlægning og værktøjet til at skabe de gode vaner og bibeholde den gode struktur. Det gælder om at identificere dine mål og gennem positiv målsætning og refleksion at bevæge dig nærmere dine mål.

I vores 22/23 PLANNER har vi gjort plads til nye features, som hjælper dig med løbende at holde styr på dine opgaver og eksamener, samt et skema, hvor du kan skabe dig et overblik over dine studiefag eller andre ugentlige rutiner.

Mine opgaver

Her kan du skrive de opgaver, du skal aflevere eller løse i løbet af et skoleår eller et semester. Der er plads til at skrive, hvilket fag opgaven hører til, hvad opgaven omhandler eller navn på opgaven, og hvornår opgaven skal afleveres, din deadline.

Det kan også være opgaver, vi støder på på jobbet eller mere personlige opgaver, når vi arbejder med personlig målsætning.

Mit skema

Med Mit skema kan du holde styr på din dag. Du kan bruge det som den klassiske skema-oversigt, hvor du skriver dine fag og på den måde får overblik over studielæsning, hvilke dage, du får tidligere fri, så du eventuelt kan få plads til studiejob mm.

Du kan også bruge skemaet til mere personlig udvikling. Du kan indsætte yogatimer, aftenskole, almindelige arbejdsdage eller de dage, dine børn går til sport eller i ungdomsskole – som en slags familieskema, der hjælper dig med at strukturere hverdagen og bevare det store overblik.

Mine eksaminer

Studieåret kan enten have løbende eksaminer eller afsluttes med forskellige eksaminer alt afhængigt af uddannelse. Vi har lavet et opslag, hvor du kan danne dig et overblik over dine eksaminer; hvor du kan skrive både dato, tid på dagen, fag, emne og forberedelsestid. Der kan være forskel på mundtlige og skriftlige eksaminer, vi har derfor taget alle felterne med.

En god eksamensplan er alfa omega. Med et grundigt overblik over tider, kan man komme endnu tættere på den gode forberedelse og opgaveskrivning.

Med MINE EKSAMINER, MINE OPGAVER og MIT SKEMA håber vi, at du kan skabe endnu mere balance i din hverdag. På den måde er alt samlet ét sted. For selvom der er forskel på arbejde og studie vs. personlige mål, møder med venner og tid med familien, går det hele hånd i hånd og er alt sammen en del af din dag. Når vi samler det hele ét sted, er det nemmere at se, hvor meget tid, vi bruger på de forskellige ting i løbet af dagen og nemmere at få både arbejde, studie og hjemmefronten til at passe sammen.

For hverdagen skal også være sjov! Hvis den ikke er det, er det på tide at sadle om. Tag styrringen og se, hvordan din hverdag kan se ud ved hjælp af en lille smule planlægning.

Rigtig god fornøjelse!

199,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
149,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
SALE
149,95 kr.229,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page