Sådan bruger vi vores månedlige refleksion

Hvor mange gange, har du ikke sat dig et mål og højt og helligt lovet dig selv at nå det mål, at følge planen og ikke afvige fra kursen. For derefter at kaste dig ud i det med den helt rette, positive indstilling og en god portion gåpåmod. Og i sidste ende glemme én essentiel ting: rent faktisk at følge udviklingen! Jeg kan ikke tælle, hvor mange gange det er sket for mig… og det er også en af grundstenene i MY FAVORITE PLANNER: Følg udviklingen. Skriv det ned! For når det er skrevet ned, er det meget nemmere at justere undervejs, hvis planen eller målene viste sig ikke at holde stik – og det sker tit.

 

Den månedlige refleksion giver dig et sted, hvor du kan gøre netop dette, med udgangspunkt i den positive målsætning. For det ved vi virker! Her kan du skrive, hvad du lykkedes med i løbet af måneden, hvad du er taknemmelig for, og hvad du gerne vil arbejde videre med i næste måned. Det kan være et projekt, du arbejder på, mere personlige mål eller de tanker, du gør dig.

Skriv det ned 

Ved at skrive det ned, bliver det mere tydeligt, om du har nået det, du gerne ville. Eller om der er plads til forbedringer. Gå tilbage til den månedlige refleksion for sidste måned og se, om du har arbejdet videre med de mål, du satte dig. Eller om dine tanker og ideer har ændret sig. Om dine drømme har fået liv. Fejr dig selv, når du kan se, at du rykker dig! Lad det positive fylde. Har du ikke rykket dig så meget, som du gerne ville, så kig på det fra en ny vinkel. Slå ikke dig selv oveni hovedet med bebrejdelser. Find i stedet ro i processen. Hvad er det, der gør, at du ikke kommer derhen, du gerne vil? Skete der noget i løbet af måneden, som gav dig udfordringer? Har dine tanker og ideer skiftet fokus? Kig på det med positiv energi og find ud af, hvad det er, der holder dig tilbage – og overfør derefter din energi til næste måned. Lad dig ikke slå ud!

Find balancen

Sidder du med store, tunge opgaver, eller er du ved at tage hul på nogle heavy personlige mål, så er det godt at starte med at skabe en god balance i dit liv. I maj måned kiggede jeg indad, og fandt frem til de ting, der gjorde min hverdag mere stressende. Mine dage består tit af mange mindre opgaver, men også af de langsigtede, og mere tidskrævende af slagsen. At finde en balance her er alfa omega for ikke at miste overblikket. Derfor satte jeg tid af til at finde frem til en rutine, der er god for mig. Og for at finde den rutine, måtte jeg først finde frem til det, som ikke fungerede – det, som i sidste ende stressede mig, fordi jeg enten ikke følte, at jeg nåede det, jeg burde, eller kunne lægge nok energi i det. Det er altid en proces, og selvom jeg helst ikke vil indrømme det, bliver jeg ofte nødt til at ændre i mine planer, for at tilpasse dem alle de uforudsete forhindringer på min vej. Men jeg tager det positive med mig hver måned, og prøver at lave de ændringer, der vil lede mig på rette vej. Oftest handler det om at lukke roen ind, og gøre plads til at kunne slappe af – selv, når der er meget jeg skal nå, og det kribler i fingrene for at åbne min mail i weekenden.

en personlig proces 

Højresiden er en noteside, hvor du kan uddybe dine mål eller følge processen, lave et vision board, en skitse, en liste med what to do eller what not to do, et motiverende citat eller noget helt andet, som hjælper dig!

I maj måned brugte jeg denne side til de 10 bedste ting ved maj! På den måde afsluttede jeg måneden med fokus på de positive ting ved maj, og gav slip på de ting, som tog pusten fra mig, og som jeg helst ikke vil tage med mig ind i næste måned.

NB! Har du brug for endnu mere plads til noter, finder du dem lige efter de 12 månedlige refleksioner. I vores 21/22 PLANNER er der både prikkede, blanke og linjerede sider.

149,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
SALE
149,95 kr.229,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page