Farvel 2021 – Hej 2022!

I går sagde vi farvel til 2021, og i dag har vi taget hul på 2022. Et nyt år fuld af spændende, nye udfordringer – nye drømme, nye mål og nye planer. Men før jeg for alvor kan tage hul på dette nye år, vender jeg blikket mod 2021 og min refleksionsliste omkring året, der gik. For mig gælder det om at starte det nye år med ny energi, og med positive oplevelser i bagagen. Når jeg laver mig refleksionsliste har jeg altid dette in mente. For selv de sværeste udfordringer i løbet af året bringer ofte noget positivt med sig. 

Før jeg går i gang med min liste, tager jeg et sted hen, hvor jeg kan mærke ro, fordybelse og ingen afbrydelser. Det kan være yndlingshjørnet i huset, hvor lænestolen står, en tur i parken eller som i år, en gåtur i den sneklædte skov. Via dybe vejrtrækninger lader jeg roen forplante sig og tankerne får lov til at vandre. Find det sted, hvor du kan opleve ro til rigtigt at lytte til dine tanker – giv dig selv lov til en pause, hvor du blot skal være dig.

Min refleksionsliste for 2021

Hvilke udfordringer stødte jeg på i løbet af året? 

Hvordan taklede jeg udfordringerne?

Hvilke målsætninger fungerede supergodt? 

Hvad er jeg taknemmelig for i det forgangne år? 

Hvad skal jeg arbejde mere med?

Det varmede mit hjerte allermest …

Hvad gav mig mest energi og gåpåmod?

Jeg vil fokusere mere på …

Jeg vil fokusere mindre på …

Mit allerbedste minde fra 2021 …

Hvilke positive oplevelser vil jeg tage med mig ind i 2022? 

TIP: Det kan nogle gange være svært at komme i gang med sin egen refleksionsliste. Når jeg oplever, at jeg går i stå, vender jeg altid tilbage til mine månedlige refleksioner, læser dem igennem og finder frem til det mønster, der ofte viser sig. Det er en god øvelse og giver mig inspiration og nyt gåpåmod. Bagerst i vores PLANNERs finder du 12 refleksioner – en for hver af årets måneder, samt notesider, hvor du kan lave dine egne lister og noter.

Når min liste er klar, er jeg klar. Klar til et nyt år med nye udfordringer, nye mål og nye lister 🙂 For hvad skal dette år byde på? Hvilke nye mål vil jeg sætte mig selv? Drømmer jeg om større økonomisk overskud hver måned? Drømmer jeg om at skabe harmoni mellem arbejdsliv og tid med familie og venner? Drømmer jeg om mere fritid? Eller drømmer jeg om at stable min egen virksomhed på benene?

Det nye år giver os nyt håb. Når december bliver til januar får vi følelsen af at tage en helt ny notesbog i brug. Uskrevne sider, klar til alle vores tanker, planer og drømme. Hvad skal din notesbog fyldes med? Hvordan mon dit 2022 ser ud?

Rigtig godt nytår!