Break It Down!

Hverdagen kalder 

Vi er så småt vendt tilbage til hverdagen efter sommerferien – tilbage på job og studie. Igen melder hverdagens puslespil sig. Ting skal gå op, tiden er ikke længere helt vores egen. Og måske sommerferien har budt på tid til refleksion, tid til at overveje, hvordan vi ønsker hverdagen skal se ud. Måske nye drømme og nye mål er dukket op i løbet af de uger, vi har kunne tage et skridt tilbage og se hverdagen lidt ude fra.Jeg mindes mange ferier, hvor jeg er vendt tilbage til hverdagen med ønsket om mere struktur og overskud – styr på mine deadlines, så jeg ikke ender med at sidde i weekender og mørke aftener bukket over tastaturet med tiden som min værste fjende. For med en mere struktureret hverdag bliver mine arbejdsdage mere spændende, og jeg går til opgaverne med fuld energi og entusiasme. Og når jeg har fri, har jeg fri, og kan bruge tiden på mine hobbyer og ikke mindst min familie. I sidste ende giver alt dette mig meget mere energi, mindre stress og flere smil på læben 🙂

Da vi designede vores PLANNER, var det derfor vigtigt med et BREAK IT DOWN-afsnit. Her handler det nemlig om at finde frem til vores mål og drømme – store som små – og på en kærlig og rummende måde få taget hul på dem. For det gælder først og fremmest om at komme i gang! Og komme godt i gang! Og for at gøre dette, må vi også have de rette redskaber, og det rette mindset. Med fokus på taknemmelighed, refleksion og den positive målsætning, mener vi, at vi hurtigst når vores mål uden at springe fra undervejs – og mister vi løbende motivationen, kan vi gå tilbage til vores BREAK IT DOWN-afsnit og se, hvor det er vi snubler, og hvordan vi løser det. Nogle gange må vi tænke i helt nye baner, og bevæge os en anden vej, for at nå frem til det, vi ønsker os.

Tænk på det som en rejse mod et mål. Og ikke så meget målet. Selvom det til tider kan være hårdt at nå derhen, vi gerne vil, skal der også være tider, hvor rejsen går mod hvide sandstrande, liggestole og kulørte drinks 🙂 Det skal ikke hele tiden være en kamp. Er det det, er det på tide at vende tilbage til start: BREAK IT DOWN.

Derfor har vi her lavet en ekstra BREAK IT DOWN-side, som du selv kan printe, hvis der bliver brug for det. Det kan også være du i løbet af året sætter dig selv mindre delmål og godt kunne bruge siden flere gange til forskellige mål og drømme. Er du som mig lidt en Neat Freak, kan siden også bruges til at lave en skitse, som du derefter kan skrive ind i din PLANNER 🙂

 

 

Vi håber, at du med vores PLANNER kan få skabt en struktur i hverdagen, der giver plads til dine mål og drømme! Så du kan skabe den hverdag, du drømmer om. Det er det, det hele handler om: mere tid til de ting, vi holder af og en hverdag med mindre kaos. Og husk! Store drømme er ikke uopnåelige med en positiv og realistisk målsætning.

 

Rigtig god rejse! 🙂

 

SALE
Original price was: 229,95 kr..Current price is: 114,95 kr..
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
199,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
149,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
SALE
149,95 kr.229,95 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page